Kärran är inne på en bilverkstad

Kärran är inne på en bilverkstad

Hallå där ute i stugorna!

Jag tänkte som vanligt prata lite bilar med er och det är faktiskt så att jag tänkta prata lite om min lilla pärla som just nu befinner sig på en bilverkstad i Boden för att få lite bilservice. Kärran har krånglat en hel del på sistone och jag har försökt lokalisera och reparera problemet själv men det utan framgång, så därför har jag nu lämnat över ansvaret till en bilverkstad. Det var inga omfattande fel utan bilen gick definitivt att köra men det var inte riktigt samma sting i den som det brukar vara. Något kändes inte riktigt rätt och det märktes ganska tydligt med tanke på att den i vanliga fall går som ett skott rent utsagt. Nu kunde jag inte längre accelerera på samma sätt och jag vet inte riktigt vad det beror på. Jag och bilar har alltid stått varandra när och jag gillar när det går undan, men givetvis så tänker jag alltid på vad det innebär att sätta sig i en bil. Risken som ökar för varje gång du trycker ner pedalen lite till är något som jag är väl medveten om och även om jag är någon som gillar adrenalinkicken så respekterar jag de lagar och regler vi har på våra vägar. Den härligaste känslan är att vid en väldigt låg hastighet bara sätta plattan i mattan och känna hur man sugs mot sätet. Det är dock den känslan som jag har saknat i bilen nu och vad är meningen med en sådan kraftfull motor om den inte går som den ska undrar jag. Så min förhoppning är att jag får tillbaka min pärla, från den bilverkstad där jag lämnade in den, om någon dag eller två. För tillfället så kör jag min tjänstebil och det är inte alls lika roligt.  


Kommentarer är stängda.