Jag har gjort en pärltavla

Jag har gjort en pärltavla

I flera månader har jag drömt om ett speciellt tillägg till mitt vardagsrum – en tavla gjord av pärlor. Det skulle ge rummet karaktär och charm på ett sätt som inget annat skulle kunna göra! Jag hittade ett företag på nätet som säljer tavlor och levererar till Haninge där jag bor och jag beställde den perfekta pärltavlan.

När den anlände till min dörr öppnade jag lådan och där fanns det en mall och flera paket med pärlor i olika färger, en del såg ut som diamanter och jag blev stum av dess skönhet. Anvisningarna var tydliga och lätta att följa, och jag kunde sätta ihop tavlan med bara några timmars arbete.

När jag var klar med att arrangera pärlorna i designen hängde jag upp den på min vägg och jag var så stolt över slutresultatet! Den gav verkligen liv åt mitt rum och alla som besökte mig är imponerade av dess skönhet.

Jag älskar den fortfarande och den är det perfekta tillägget till mitt vardagsrum! Jag är så glad att jag bestämde mig för att skaffa den, för den kommer att vara en påminnelse om min kreativa prestation i många år framöver. Nu behöver jag bara hitta några fler projekt där jag kan använda mig av pärlor, så om du vill göra din egen tavla ska du definitivt ge det ett försök! Det är verkligen värt det. Och då kommer du att hitta ett stort urval av olika tavlor om du går in på deras webbshop som du kommer till när du klickar på länken som finns i detta inlägg. Njut av det!

Tack för att du läser!

PS: Jag har tagit bilder på min pärltavla och du kan gå in på Instagram för att se dem. Ha det så bra och kom tillbaka till min blogg snart igen, kramisar!

Kommentarer är stängda.