Välkommen på massage i Mölndal

Välkommen på massage i Mölndal

God förmiddag kära ni!

Här på min mottagning i Mölndal har jag fullt upp med bokningar på massage. Det märks att det är många som mår dåligt att stress och vill boka massage för den sakens skull. Men det är lika många som istället fått ny inspiration och motivation nu när våren och ljuset kommit att ta hand om sig själv bättre. Just nu har jag en paus mellan kunderna så då tänkte jag att jag kan passa på att kika in på bloggen och dela ett inlägg.

Jag önskar verkligen att ni alla tar hand om er, oavsett om det handlar om att boka sig för massage eller göra något annat som gör gott för kropp och själ. Titta på roliga och mysiga filmer, läs en bra bok. Vad som också är så härligt nu är ju att det är ljust långt in på kvällarna vilket gör att man hinner ut på en skön promenad efter jobbet och ändå fånga sol och ljus. För bara ett par månader sen så var det ju mörkt när man gick hem om eftermiddagarna.

Jag tycker om att skapa en härlig atmosfär och som en avkopplande oas här på mottagningen så att man verkligen känner att man kan slappna av och samla på sig ny energi. Det känns fint att få hjälpa människor att må bra och jag skulle inte vilja jobba med något annat, i alla fall inte som det känns nu. Jag är verkligen glad och tacksam att jag får jobba med något som jag älskar och som ger mig så mycket glädje tillbaka.

Nu ska jag förbereda för nästa kund så jag får önska er en fantastisk dag. Ta hand om er och har ni möjlighet att boka er för en massage så är det en värdefull investering i er hälsa. Kram på er!


Kommentarer är stängda.