Kurs i Örebro om ekologiska hudvårdsprodukter

Kurs i Örebro om ekologiska hudvårdsprodukter

Hej på er alla fina följare

Den här helgen ska jag och en kompis på en rolig kurs i Örebro där man ska få lära sig om hur man kan göra egna ekologiska hudvårdsprodukter. Vi är båda väldigt intresserade av skönhet och hälsa och hudvårdsprodukter. Man blir ju också mer och mer medveten om vad för skillnad det är med ekologiska och de som inte är det. Den här kursen nu ska dels ge tips på hur man kan göra själv men också vad man ska tänka på om man köper hudvårdsprodukter. Man ska visst få testa lite olika ekologiska märken med hudvård så då får man en chans också att se lite vad man själv tycker om och inte.

Jag tror säkert att det är så att det är bättre för oss ju mer naturligt det är. Vår hud mår nog inte särskilt bra av konstgjorda ämnen. Oavsett om vi blir inspirerade att göra våra egna ekologiska hudvårdsprodukter efter helgen eller om vi bara lärt oss mer saker om det så ser jag fram emot det. Det är bra att det arrangeras såna kurser tycker jag, så får man kunskap att kunna göra ännu fler medvetna val.

Jag har nog fått mitt intresse för hudvård och skönhet av min mamma som alltid varit väldigt noga med vad hon använder och jag kan fortfarande tycka det är roligt att kika i hennes badrumsskåp när jag hälsar på henne. Det blir nästan alltid att jag står där och luktar och testar vad hon har för något. Kanske det blir hon som vill prova min sedan om jag börjar göra egen. Det ska bli mysigt att åka på den här kursen och att det bara är för nöjes skull. Hoppas ni har en underbar dag så kommer det väl en uppdatering om ekologiska hudvårdsprodukter efter helgen. Kram!


Kommentarer är stängda.