Jag funderar på att göra fillers

Jag funderar på att göra fillers

Hejsan, hejsan! Vad roligt att just du har klickat dig in här på min blogg för att läsa ett nytt inlägg. Just idag tänkte jag skriva lite närmare om fillers i Sundsvall, det är nämligen något som jag har funderat en hel del på det senaste.

Sedan en tid tillbaka har jag läst på mer om fillers i allmänhet men även mer specifikt om fillers i Sundsvall. Det hela grundar sig i att jag är väldigt intresserad av att göra fillers i mina läppar. Anledningen till det är för att mina läppar är väldigt ojämna för att jag trillade och slog överläppen när jag var liten. När det väl hade läkt blev läpparna väldigt ojämna, något som har stört mig sedan dess. Eftersom det knappt går en enda dag utan att jag tänker på det har det skapat ett komplex, jag känner mig inte alls bekväm med hur mina läppar ser ut. Fillers är ett enligt mig ett enklare sätt att lösa det här komplexet. Sedan vill jag med det här även förtydliga att det helt och hållet är ett val som jag själv tar, det är ingen annan som har påverkat mig till att bli intresserad av att göra fillers. Sedan skulle jag med det här inlägget även vilja fråga er som har gjort fillers vad ni tycker om det, är ni nöjda med ert val att göra det? Sedan får ni även ge mig tips om ni skulle ha några. Jag skulle även uppskatta tips om företag att vända sig till för att göra fillers i Sundsvall, eftersom jag bor här skulle jag vilja hitta ett bra företag i närområdet. Har just du gjort fillers i eller omkring Sundsvall och blivit nöjd med bemötandet, behandlingen och resultatet får du gärna lämna en kommentar med vad företaget heter samt berätta lite om din upplevelse. Tack på förhand!


Kommentarer är stängda.