Har du någon att prata med?

Har du någon att prata med?

God morgon på dig! Varmt välkommen hit till mig och min blogg, även till dagens inlägg såklart. I det här inlägget tänkte jag prata närmare om samtalsterapi, både rent allmänt och om samtalsterapi i Halmstad.

Att sätta sig ner med någon och lätta på sitt hjärta, hur härligt är inte det? Att bara kunna säga allt man tänker på utan att bli dömd på något som helst sätt, det är betydligt mycket bättre än att gå och hålla på det man tänker. Jag tror säkerligen att några av er kan hålla med om att det nästan känns som att man blir några kilo lättare när man har kunnat ventilera och “spy” ur sig det man länge gått och tänkt på. Så känner i alla fall jag. Med det vill jag säga, bär inte runt på dina tankar utan hitta någon som du kan ventilera med när det behövs.

I vissa fall kan det vara svårt att hitta någon som man kan ventilera om allt med, ibland kan det vara till sin fördel att man har flera olika personer att ventilera med. Genom att ha fler personer som man kan prata med får man möjligheten att verkligen prata om allt. Till exempel du kanske kan prata om din jobbiga morbror med din mamma men du vill inte prata om din pojkvän och era problem med henne, istället kanske du kan prata med din bästa kompis om pojkvännen. Dit jag vill komma är, det kan vara bra att ha fler i din närhet som du kan prata med för att du kanske inte kan prata om allt med alla.

Jag skulle ju även prata lite om samtalsterapi i Halmstad och också samtalsterapi i sin helhet. Samtalsterapi kan vara väldigt skönt, på så sätt har du en utomstående som inte dömer dig samtidigt som du inte behöver ha samma spärrar som med vänner och familj. Det gör att du kan lätta på hjärtat på ett annat sätt, det är i alla fall min uppfattning av samtalsterapi. Vad gäller samtalsterapi i Halmstad skulle jag vilja rekommendera er om Vidkranz Harmoni och Hälsa, det är ett företag som delvis arbetar med samtalsterapi och som ni kan vända er till ifall ni är intresserade av det.

Kommentarer är stängda.