En elkraftskonsult hjälpte mig

En elkraftskonsult hjälpte mig

Hej, jag heter Erik och en elkraftskonsult hjälpte mig ned projektering av högspänningskablar. Jag bor i en villa med trädgård och arbetar som ingenjör på en elkraftsfirma. Jag har alltid varit intresserad av el och energi, och det är därför jag valde att jobba inom elbranschen. När det gäller elkraft har jag lite kunskap sedan tidigare, från grundläggande kunskaper till mer avancerad elkraft. Jag har alltid varit en nyfiken person och vill lära mig mer, och det är därför jag beslutade mig för att fördjupa mina kunskaper via en elkraftskonsult.

En elkraftskonsult är en specialist på elenergi och elprojekt. De hjälper företag och organisationer med allt från planering till genomförande av projekt. En elkraftskonsult kan hjälpa dig med allt från enkla projekt till mer avancerade elprojekt som projektering av högspänningskablar. Jag hade aldrig arbetat med elenergi tidigare, och det är därför jag beslutade mig för att anlita denne kunniga person.

Han lärde mig allt jag behövde veta och det är kunskaper jag tar med mig i mitt jobb men mest ville jag lära mig för att det är roligt att få utvecklas. Nu kommer jag aldrig kunna konkurrera med just denne elkraftskonsult men jag tycker som så att alla kunskap är bra att kunna bära och man får aldrig stå stilla i vilket jobb man än har. Det är nyfikenheten som driver mig som person och kan mina kunder ha nytta och glädje av det så kan ingen vara gladare än jag.

Det var roligt att ni kom hit och läste det här inlägget och jag hoppas att jag kommer ha tid att skriva flera inlägg den här veckan för jag har många olika saker jag behöver ta upp och det här var en sådan sak. Solen skiner och våren är här, vi får försöka också att passa på att vara utomhus, tack och hej!

Kommentarer är stängda.