Bra hudvård är viktigt

Bra hudvård är viktigt

God dag alla läsare! I det här inlägget hade jag tänkt prata lite om hudvård. Nu under sommaren finns det ju få saker som är så skönt som att ligga nere på stranden och njuta av solen. Jag tycker verkligen om att sola, det är riktigt avslappnande och sen är det alltid härligt att få lite färg. Solens strålar ger dock inte bara färg utan det torkar dessvärre ut huden en aning, speciellt om man bränner sig. Därför är det väldigt viktigt med bra hudvård och solkräm som skyddar huden. Just hudvård är något som intresserar mig väldigt mycket, jag gillar att ta hand om min hy och har därför testat en rad olika hudvårdsprodukter genom åren. Det är fantastiskt hur vissa produkter kan ge så bra resultat. Medicinska ingrepp har aldrig varit något för mig, jag är så otroligt rädd för nålar och kan inte tänka mig att ha en nål i ansiktet. Istället har jag riktat in mig mer på hudvård, det kanske inte ger lika synliga resultat direkt men om man följer rutiner och verkligen tar hand om sin hy så kan man uppnå fina resultat över tid.

Nu under sommaren kan jag verkligen rekommendera er hudvård som är väldigt återfuktande. Det är inte trevligt när huden blir uttorkad, då är sannolikheten stor att man kommer flagna och om man har jobbat upp en fin bränna så kommer den försvinna i takt med att huden byts ut. Så om ni inte redan förberett er med hudvård så tycker jag att det är på god tid att ni gör det. Nu vill jag egentligen bara önska er fortsatt härlig dag och en trevlig helg! Glöm inte att hålla er uppdaterade här på bloggen, jag kommer publicera fler inlägg framöver som ni inte vill missa! Ha det gott nu, så hörs vi snart igen.


Kommentarer är stängda.