Bortforsling av rivmaterial i Trollhättan

Bortforsling av rivmaterial i Trollhättan

Hej på er

I höstas flyttade vi till ett hus i Trollhättan och på tomten står en fallfärdig lekstuga som fått stå över vintern. Nu var det hög tid att ta tag i den där och resten av den övervuxna trädgården men det betyder också att det blev en himla massa saker som vi få bort från tomten. Vi fick tips av en granne om en firma i Trollhättan som de tidigare anlitat för bortforsling så de ringde vi. Som tur är kunde de hjälpa oss nästan direkt och det är så skönt att få undan allt.

Att riva lekstugan var inte så jobbigt för den var typ rutten så man nästan kunde blåsa omkull den. Men allt material är ju inte direkt att stoppa ner i en soppåse. Visst kan man hyra släp och köra iväg med det men det var väldigt skönt att lasta någon annans släp och låta de ta hand om det, den tjänsten betalar jag gärna för att någon annan ska göra. Ihop med den rivna lekstugan så hade vi dragit upp gamla buskar och annat sly och ogräs som de tog med sig på samma gång, hur smidigt som helst.

Nu ser det nästan ut som en helt ny trädgård och det känns roligare att faktiskt vistas på baksidan av huset när det är mer i ordning. Lite nytt gräs har vi fått så där lekstugan stod och nästa helg ska jag plantera lite blommor och så. Jag tänkte också att jag ska gjuta ett sådant där fint fågelbad. Jag har sett att man kan använda rabarberblad och använda som mall och göra själv, det får bli ett projekt längre fram.

Hoppas att ni har en riktigt fin dag. Jag ska återgå till jobbet igen, bara ett par timmar kvar på denna arbetsdag. Kram på er!


Kommentarer är stängda.